Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


> B-Side: Hey Baby - I Love Ya Too Much - What Does It Do to Your Heart (Bryan Adams dalok)
> Megjelenés: 1998. November 30.
> Műfaj: 
Pop - pop rock - soft rock
> Hossz: 3:25
> Kiadó:
A&M Records
> Írók: 
Bryan Adams - Eliot Kennedy
> Producerek: Bryan Adams - Bob Rock
> Eladás: $ 2,000,000 (UK: $ 901,000)

WHEN YOU'RE GONE Bryan Adams kanadai zenész dala Melanie C angol énekesnő közreműködésével Adams nyolcadik stúdióalbumáról, az On a Day Like Today-ről (1998). A dalt Eliot Kennedy és Adams írta, a producerei Adams és Bob Rock voltak. Az A&M Records adta ki 1998. november 30-án, az album második kislemezeként, amellett, hogy Melanie C debütáló kislemeze volt a Spice Girlsen kívül. Zeneileg a pop, a pop rock és a soft rock műfajait tartalmazza, és Duettként adják elő Adams és Melanie C között gitárszólóval.
A "When You're Gone" általában kedvező kritikákat kapott a zenekritikusoktól, akik dicsérték a produkciót, de kritizálták Melanie C énekét. A dal a harmadik helyig jutott a UK Singles Charton és a negyedik helyig az ausztrál ARIA Singles Charton. Marcus Nispel német filmrendező egy kísérő videoklipet adott ki, amely Adamset és Melanie C-t ábrázolja egy házban. Adams felvette a "When You're Gone" egy másik változatát Pamela Anderson kanadai-amerikai színésznővel az Anthology (2005) című válogatásalbumára, és számos televíziós eseményen előadta a dalt.

Háttér és megjelenés - A "When You're Gone"-t Bryan Adams és Eliot Kennedy írta az előbbi nyolcadik stúdióalbumának, az On a Day Like Today (1998) gyártásának során. Adams kezdetben Sheryl Crow amerikai zenészt kereste, hogy duettként adja elő a dalt, de nem kapott tőle választ. Váratlanul találkozott Melanie C-vel egy Los Angeles-i szállodai liftben, ahol megkérte, hogy jelenjen meg a "When You're Gone" című műsorban. Adams először a brit top of the pops (TOTP) című brit slágerlistás televíziós műsorban találkozott Melanie C-vel, amikor a Spice Girls előadta 1996-os "Wannabe" című dalát. A dalt a kanadai Vancouverben, a Warehouse Studio-ban vették fel 1998 júniusa és augusztusa között, Adams és Bob Rock produceri közreműködésével.
A "When You're Gone" először az európai rádióadásban jelent meg, majd 1998. november 30-án kislemezként került adásba. Az Egyesült Államokban az A&M Records 1999. március 2-án a korabeli slágerrádiónak kézbesítette a dalt. [6] A "When You're Gone" Melanie C debütáló kislemeze azóta, hogy a Spice Girls első tagja lett, aki szólókarrierbe kezdett,[7][8] és ez Adams második kislemeze az On a Day Like Today-ből. 2005-ben Adams felvette a "When You're Gone" című duettjét Pamela Anderson kanadai-amerikai színésznővel az Anthology (2005) című válogatásalbumára. Ötször telefonált Andersonnak, hogy meggyőzze őt a dal felvételéről, aki kezdetben azt hitte, hogy Punk'd.

Kereskedelmi teljesítmény - A "When You're Gone" 1998. december 12-én debütált a harmadik helyen a UK Singles Charton, ahol 15 hétig maradt. A dal 2021 májusáig 921 000 együttes egyenértékű eladást adott el az Egyesült Királyságban, és ennek eredményeként a brit fonográfipar (BPI) platinalemezzé minősítette. Skóciában az 1998. december 6-i skót kislemez eladási listáján a második helyen végzett. A dal a harmadik helyig jutott az Irish Singles Charton, ahol 16 hétig maradt. A "When You're Gone" a hatodik helyig jutott a norvég VG-listán, ahol 15 hetet töltött a slágerlistán, és a Nemzetközi Fonográfipari Szövetség (IFPI) arany minősítést kapott. A svéd Sverigetopplistanon a dal a nyolcadik helyre hajolt, ahol 17 hétig maradt a slágerlistán.
Az ausztrál ARIA Singles Charton a "When You're Gone" a 29. helyen debütált az 1998. december 6-i slágerlistán. A dal 1999. január 24-én a negyedik helyig jutott a slágerlistán, és 21 hétig szerepelt a slágerlistákon. Az Australian Recording Industry Association (ARIA) platina minősítést kapott, amiért 70 000 egyenértékű egységet adott el az országban. Új-Zélandon a "When You're Gone" a 15. helyig jutott az új-zélandi kislemezlistán, ahol 13 hetet töltött a slágerlistán. Kanadában a dal 1999. február 15-én a 12. helyig jutott az RPM Top 100 Singles listáján.

CD1

01: WHEN YOU'RE GONE
02: HEY BABY
03: 
WHEN YOU'RE GONE (Solo version)

CD2

01: WHEN YOU'RE GONE
02: I LOVE YA TOO MUCH
03: WHAT DOES IT DO TO YOUR HEART

> Megjelenés: 2012. December 17.
> Műfaj: Pop rock
> Hossz: 4:33
> Kiadó:
Metropolis
> Írók: Bob Russell - Bobby Scott
> Producerek: Guy Chambers - Richard Flack

HE AIN'T HEAVY, HE'S MY BROTHER 2012-ben felvették a dal egy változatát, amelyet 2012. december 17-én a Justice Collective néven néven működő zenészek és hírességek adtak ki a Hillsborough-i katasztrófához kapcsolódó különböző jótékonysági szervezetek számára. A dal 2012-ben a brit kislemezlistán a hőn áhított karácsonyi első helyezést érte el.

Háttér - A News International telefonos hackerbotrány után a Farm tagjai Pete Wylie-vel és Mick Jones-szal együtt a Clash-ből felléptek egy The Sun-ellenes koncerten a Liverpool Olympia-ban 2011 szeptemberében. Ezt követően megalakították a Justice Tonight Bandet, és a következő évben turnéztak az Egyesült Királyságban és Európában, hogy felhívják a figyelmet a Hillsborough Justice Campaign-re.
Kezdetben az ötlet az volt, hogy újra kiadják a Liverpool Collective 2009-es "The Fields of Anfield Road" című kislemezét, amelyen a Kop Kórus szerepel; ezt az elképzelést azonban Peter Hooton elutasította, mivel csak viszonylag kevesen vennék meg. Az Everton 2012. szeptember 17-i Hillsborough-i megemlékezése által inspirált dalt a Goodison Parkban játszották a Newcastle United elleni mérkőzés előtt. Ezután úgy döntöttek, hogy ennek a dalnak a különböző előadók, köztük a Justice Tonight Band által készített újrafelvétele jótékonysági kislemezként jelenik meg.
Keith Mullen, a Farm munkatársa felvette Guy Chambers-t a kislemez elkészítésére, Chambers pedig ingyenesen használta fel a Sleeper Studios-t a dal felvételére. 2012. október 25-én Steve Rotheram, Guy Chambers és Kenny Dalglish bejelentették, hogy a kislemezt olyan előadók készítik, mint Robbie Williams, Rebecca Ferguson, Paloma Faith, Beverley Knight, Melanie C, Holly Johnson, Mick Jones, Glen Campbell, Peter Hooton, Chris Sharrock, Glenn Tilbrook, Ren Harvieu, Dave McCabe, Paul Heaton, Hollie Cook, Jon McClure, John Power, Gerry Marsden, valamint a Hollies két eredeti tagja, Bobby Elliott és Tony Hicks.

> Megjelenés: 2013. Augusztus 18.
> Műfaj: 
Pop rock
> Hossz: 3:34
> Kiadó: Absolute
> Írók: Melanie Chisholm - 
Matt Cardle - Jez Ashurst - Will Talbot - Jamie Scott
> Producerek: Matt Cardle - Jamie Scott - Toby Smith
> Eladás: $ 60,335

LOVING YOU Matt Cardle és Melanie C angol énekesek dala. A dalt Cardle, Jez Ashurst, Will Talbot, Jamie Scott és Melanie C írta, producere Cardle, Scott és Toby Smith volt. Cardle dobon és akusztikus gitáron szerepel. A kislemez 2013. augusztus 18-án jelent meg az Egyesült Királyságban digitális letöltésként, harmadik stúdióalbumának, a Porcelain-nek (2013) a vezető kislemezeként. A világ számos országában megjelent, így ez volt az első kislemeze, amely az Egyesült Királyságon és Írországon kívül jelent meg. Annak ellenére, hogy csak a BBC Radio 2 játszotta le a dalt, ami azt jelentette, hogy a rádióban összességében nem volt adásban, jól teljesített a slágerlistákon.
A UK Singles Charton a 14. helyig jutott, ezzel Cardle harmadik és Melanie C tizenegyedik (szólóművészként) BRIT Top 40 kislemeze lett. Az ír kislemezlistán a 42., Skóciában pedig a 11. helyig jutott.

Háttér - A Cardle és Melanie C közötti duettről szóló pletykák 2013. május elején kezdődtek, miután május 2-án részt vett a Union Chapelben tartott koncertjén. Június 30-án megerősítették a honlapján, amikor bejelentették, hogy ez lesz az első kislemez a hamarosan megjelenő albumáról. Cardle azt mondta: "Tavaly találkoztam Melanie-val az Isle of Wight Fesztiválon. Nagy rajongója vagyok, és mindig is szerettem a hangját." A dalról szólva azt mondta: "Már elkezdtem írni a Loving You című dalt, és úgy gondoltam, hogy néhány változtatással tökéletesen működhet duettként".
A dal premierje a The Ken Bruce Show-ban volt a BBC Radio 2-n 2013. július 2-án. Ugyanazon a napon egy lírai videót töltöttek fel a YouTube-ra. Július 25-én megjelent a dal spanyol változata " Te Amo" címmel, amelyet a YouTube-on tettek közzé, és előrendelhetővé tették az iTunes-on.

Promóció - 2013. július 6-án Cardle először adta elő a dalt, szólóban Staffordban. 2013. augusztus 16-án Melanie C-vel együtt élőben adta elő a dalt a Daybreak című brit hétköznapi reggeli televíziós műsorban. 2013. augusztus 21-én élőben adták elő a dalt a This Morning című brit nappali televíziós műsorban.
Cardle és Melanie C augusztus végén promóciós útra indultak Németországba. 2013. augusztus 24-én felléptek a Samstag Live című német sportműsorban. 2013. augusztus 25-én adták elő a dalt a Fernsehgarten című német televíziós műsorban. Októberben promóciós utat tettek Lengyelországba. 2013. október 26-án felléptek a Dzień Dobry TVN című lengyel tévéműsorban. 2013. november 15-én felléptek a The Paul O'Grady Show című brit chat show-ban is.

> Megjelenés: 2014. Március 31.
> Műfaj: Pop
> Hossz: 3:38
> Írók: 
Guy Erez - Carmen Rizzo
> Producerek: Greg Haver

COOL AS YOU Peter Aristone énekes, a cseh származású Popcorn Drama volt énekese szólókarrierjének második kislemeze. A kislemez 2014. március 31-én jelent meg digitálisan bizonyos európai országokban és korlátozott fizikai formátumban, digisleeve-en, a kislemez akusztikus változatával és Peter szólóverziójával, két olyan számmal, amelyek nem szerepeltek a digitális verzióban. A kislemez első élő előadására a kelet-londoni Queen Of Hoxton pubban került sor március 12-én, az énekesnő ingyenes koncertje során. Melanie C élő cameót készített. A dalhoz készült klip március 19-én jelent meg Anton van der Linden rendezésében, amelyen a duó egy szerelmespárként jelenik meg, de sokkal lágyabban, mint a LOVING YOU-n, Melanie C.

"Teljesen izgatott vagyok, hogy egy Melanie C korú nemzetközi előadóval dolgozhatok együtt. Az, hogy ez megtörtént a második brit kislemezemen, olyan számomra, mint egy valóra vált álom." (Peter Aristone)
„Szerencsés voltam a karrierem során, hogy sok előadóval dolgozhattam együtt, és mindig szeretek együttműködni, különösen más énekesekkel. Amint meghallottam a Cool As You, izgatott voltam, hogy részt vehettem a projektben, és öröm volt Peterrel együtt dolgozni.'' (Melanie C)

CD1

01: COOL AS YOU
02: COOL AS YOU [Radio Edit]
03: COOL AS YOU [CMP Version]
04: COOL AS YOU [Thebiggabeats Version]

CD2

01: COOL AS YOU [Radio Edit]
02: COOL AS YOU [CMP Version]
03: COOL AS YOU [Acoustic Version]
04: COOL AS YOU [Peter Aristone Solo Version]

I WISH Jools Holland zongoraművész promóciós kislemeze, Melanie C-vel énekes. A dal Hollandia SIRENS OF SONG című albumának része, amelyet 2014. november 22-én adtak ki. Amellett, hogy promóciósan elküldték a rádiónak, a dal néhány brit tévéműsorban is szerepelt, mint például a THE ONE SHOW és a THIS MORNING. Ugyanebben az évben Melanie részt vett a Jools turnéján, és elénekelte az I WISH-t és néhány slágerét könnyedebb érintéssel.
Az I WISH nagyon ismerős Melanie C-nek. 2003-ban REASON turnéján elénekelte Stevie Wonder klasszikusát, valamint részt vett a RE:COVERED különlegességben, melynek élő változata a YEH YEH YEH b-oldalaként szerepelt. Európai DVD kislemez. , még 2003-ban.

LET'S GROOVE Eredetileg a legendás amerikai Earth, Wind & Fire együttes rögzítette, és David Foster új hangszerelésével és produkciójával vették fel újra, az Asia's Got Talent 2015-ös évadának mind a négy zsűrijének vokáljával: Anggun, Melanie C, Van Ness. Wu és ő maga. David Foster

> Megjelenés: 2000. November 13.
> Műfaj: Pop
> Hossz: 3:43
> Kiadó:
BBC - Decca - Universal
> Írók: Noel Gallagher
> Producerek: Brian Rawling - Mark Taylor

STOP CRYING YOUR HEART OUT 2020. november 10-én a BBC Radio 2 bejelentette, hogy a BBC Radio 2 Allstars jótékonysági szupergroup által előadott "Stop Crying Your Heart Out" feldolgozásának változata az idei BBC Children in Need fellebbezés hivatalos kislemezeként jelenik meg. Minden tag felvette és lefilmezte a saját háztartásából a dalhoz való hozzájárulását, hogy ösztönözze a társadalmi távolságtartást a COVID-19 járvány idején. A dal 2020. november 13-án jelent meg, és a videoklipet a BBC One Children in Need telethonjában mutatták be ugyanazon a napon. A kislemez eladásából származó összes nettó nyereséget a BBC Children in Need-nek adományozták.

A dalt a következő előadók adták elő: Bryan Adams - Izzy Bizu - Grace Chatto - Cher - Melanie C - Jamie Cullum - Ella Eyre - Paloma Faith - Rebecca Ferguson - Jess Glynne - Lenny Kravitz - KSI - Lauv - Ava Max - Kylie Minogue - James Morrison - Gregory Porter - Nile Rodgers - Jack Savoretti - Jay Sean - Anoushka Shankar - Robbie Williams - Yola

AM GOLD A Train megosztott egy Tobtok által készített remixet a hamarosan megjelenő "AM Gold" című albumuk címadó számából, amelyben a Spice Girls slágerkészítője, Melanie C. Pat Monahan frontember a következőt mondta a szám új verziójáról: „Nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthatom veletek ezt az „AM Gold” remixet, amelyben Mel C a Spice Girlstől.
"A családom és én mindig is szerettük Melanie-t és a csoportját, és amikor felkértük, hogy vegyen részt ebben, nagyon kedves volt elfogadni, és hihetetlen munkát végzett rajta. "Aztán ezt tetéztük azzal, hogy az őrülten tehetséges Tobtok végezte a dolgát. Vibezz napokig. Reméljük, te is szereted ezt, mint mi."