Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019. Június 21. - Szeptember 28.
GLOBAL PRIDE TOUR

2019 nyarán, közvetlenül a Spice Girls UK turné után, elindult a Global Pride Tour-on, a Sink The Pink-szel. Fellépet, Brazíliában, Chilében, az Egyesült Államokban, Svédországban, Németországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban, énekelt saját, illetve Spice Girls dalokat, néhány feldolgozást, és itt mutatta be az új dalát, High Heels, amiből az év végén kislemez is készült.

2020. Október 1.
COLOR AND LIGHT LIVE STREAM

2020. október 1-jén Chisholm egy Color & Light nevű virtuális eseményt adott elő. Az esemény során előadott dalokat az albumról, valamint megtekintette élő műsorát.

2021. Február 12-16.
MELANIE C TOUR

2020. október 1-jén Chisholm egy virtuális eseményt hajtott végre, a Color & Light-ot. Az esemény során előadta az album dalait, valamint megtekintette az élő műsorát. Másnap megjelent a BBC Radio 2-ben, ahol előadta a "In and Out of Love" -t, valamint a Spice Girls "Too Much" -ját. Chisholm egy turnéra is készül, hogy támogassa az albumot. A huszonnapos turné a tervek szerint 2021. április 28-án kezdődik és 2021. május 25-én zárul, és Európa és az Egyesült Királyság városaiba látogat, de a vírus miatt 2022. Január 21-én kezdődik,  és február 16-án ér véget.
2021. november 29-én, miután az európai országban megszaporodtak a pozitív esetek, Chisholm sajnálatos módon lemondta a turné európai részét, amelyet már korábban is elhalasztottak. Chisholm közleményt adott ki a rajongóknak, amelyben kijelentette, hogy "el van pusztítva". A turné egyesült királyságbeli szakasza a tervek szerint még 2022 elején folytatódik.